teisipäev, 17. aprill 2018

Raamatukogu sünnipäev vs Pipide ja Karlssonite kokkutulek

Sünnipäeva võib pidada ka siis, kui selleks lihtsalt tuju tuleb. Vähemalt Pipid ja Karlssonid võivad seda teha.  Libatse raamatukokku tulid täna kokku kõik suured ja väikesed Pipid ja Karlssonid. Pealtnäha paistis nii palju lahedaid patse ja propellereid vaadates, et tegemist on Pipide ja Karlssonite kokkutulekuga, kuid tegelikult pidasime raamatukogu sünnipäeva. Sai ju raamatukogu 95 aastat, üks kuu ja kuus päeva vanaks.  
Kohal oli ka Pipi, kes teadis raamatukogu kohta kõike rääkida.
Raamatust välja tulla on mõnikord väga vahva. Sest siis saab rääkida luiskelugusid teistele ka. Seekord esitasid Pipid neid lugusid Karlssonitele ja Karlssonid Pipidele.  Kas usute, et Ameerikas istuvad lapsed karastamise eesmärgil kraavides ja emad viivad lõunaks  neile sinna kraavi  kotlette ja kisselli, või  et Brasiilias kõnnivad inimesed ringi munad juustes?! Kui ei usu, lugege ise Pipi Pikksuka raamatut või sõitke Ameerikasse ja Brasiiliasse ning veenduge ise 😊
Saab sööki, saab jooki...
Igatahes Pipid-Karlssonid said sõita sünnipäevarongiga seni, kuni see rong läks kraavi kar-puhh. Ning loomulikult sai peol mürtsu teha, tantsida ja laulda ning kringlitki süüa.
Kingitused raamatukogule

Pipide patsid olid muljetavaldavalt kikkis ning Karlssonitel propellerid kõik töökorras :) 
Aitäh lapsevanematele, koolile ja lasteaiale! Teiega koos on hiiglama vahva!
Aitäh õpetaja Sirjele maitsva kringli eest, millest ei pidanud rosinaid noaotsaga taga ajama 😊

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar