kolmapäev, 27. juuni 2018

Rallist ja jaanisimmanist


Juba teist korda oli Libatse-mail võimalik veeta meeleolukas päev, mis sisaldas endas päevast romurallit, õhtust simmanit, sööki-jooki, lõbusaid atraktsioone ja lihtsalt toredat olemist.
Romuralli tõi kohale 45 ralliekipaaži üle Eesti ja võistlustulle asusid 45 eriti ägedalt tuunitud rallimasinat, mille rooli keeras 41 meest ja neli naist. Mootorimüra, tossu ja tolmu ning vahvat vaatepilti jätkus mitmeks tunniks. „Vaesed vanakesed“ lahkusid areenilt kes kuidas – mõni omal jõul, mõnda tuli ka abistada. Meeleolu aitasid üleval hoida ja pealtvaatajaid sündmuste käiguga kursis hoida Urmas Salmu mahlakad kommentaarid. Ralli läks hästi korda, sest ka ilmataadiga tehtud kokkuleppe oli kehtiv. 

Edukamad roolijad olid:

Naised:
1. koht Jana Mäeväli 87 ringi
2. koht Herdis Valdmaa-Ruut 85 ringi

Mehed:
1.Kristo Laanepõld 91 ringi
2.Avo Arus 91 ringi
3.Mario Kägo 89 ringi

Õhtu nael oli meil seekord Hellad Velled. Kuid enne peaesinejat laval olnud Pärnu-Jaagupi koolinoorte bänd, noored lauljad Carol ja Tauno ning ühemehe bänd Rix pakkusid samuti meeldiva elamuse. 

Aasta suursündmus tõi kohale hulganisti pealtvaatajaid ja pidulisi. Selline suursündmus kannab veidi ka kodukandipäevade eesmärki, sest oli ju põhjust tulla kodumaile neilgi, kelle elutee on viinud Libatse-mailt mujale.  



Aitäh kõigile, kes aitasid selle päeva korraldamisele kaasa ja aitäh kõigile toetajatele!
Libatse külaselts

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar