teisipäev, 22. november 2016

Seltskonnatantsu kursused



Alates oktoobrist käib pühapäeviti Libatse algkooli võimla suures saalis koos seltskond tantsuhuvilisi, kes soovivad õppida uusi ja meelde tuletada juba olemasolevaid tantsuoskusi. Õpetamas käib võistlustantsuõpetaja/treener Ants Lopsik , kes on väga pika staažiga õpetaja (esmaselt täitis kutsekvalifikatsiooni eksamid juba 1978.a.). Senise korra järgi võetakse igal pühapäeval ette uus tants ning seejärel lihvitakse juba õpitud tantse.   Seni on harjutatud rumbat, aeglast valssi, aeglast fokstrotti, džaivi..
Oodatud on endiselt kõik praegused kursustel käijad ja ka uued tantsusõbrad. Kui iga kord ei ole võimalik kohale tulla, siis ka sellised nn ühekordsed tantsijad on oodatud. Eelnevalt registreerida ei ole vaja. Esialgu on plaanis tantsida kevadeni.
Selleks, et tulla tantsukursustele, ei pea olema juba oskaja tantsija - kursused ongi mõeldud õppimiseks ja/või meelde tuletamiseks. Kuid samas võib tulla tantsima ka lihtsalt sellepärast, et meeldib liikuda, tantsida ja oma aega meeldivalt/kasulikult veeta. 
Endiselt ootame Teid tantsima pühapäeviti.

2 kommentaari:

  1. Kas saan õigesti aru, et võib ka mõnel korral lihtsalt kohale tulla, kui pole võimalik iga kord käia? Ja eelnevalt registreerima ei pea?

    VastaKustuta
  2. Jah, Te saite õigesti aru, ja registreerima end ka ei pea.

    VastaKustuta