kolmapäev, 17. mai 2017

Mälumängu hooaeg on lõppenud



 
Libatse rahvas on seni iga üks oma kodus diivanil „Kuldvillaku“ mälumängu mänginud. On ju diivanil teadja olla palju lihtsam kui reaalselt kohal olla. Möödunud sügisest otsustati osaleda Halinga valla mälumängus, mida veab teada-tuntud mälumängur Jaan Allik.
Esialgne hirm, kas ma ikka olen piisavalt tark, kadus kohal olles kiiresti. Küsimusi oli seinast seina ja selgus, et „Kuldvillaku“ ülikiiret reaktsiooni siin vaja ei ole. Olid valikvastustega küsimused ning ka loogiline mõtlemine aitas õiget vastust leida. Kui aga seda mõtlemist ei olnud ja liigselt sai kiirustada, siis jäi ka kõige lihtsamale küsimusele vastus leidmata. Näiteks ei tulnud lihtne Dolce & Gabbana meelde ka siis kui öeldi lausa vihjena ette, et üks Eesti rahvabänd laulab sellest.
Võistkonda kokku saada ei olnud üldse keeruline, sest soovijaid olnuks ilmselt rohkemgi, kui reaalselt võistkonda mahtus. Libatselt oli raudvarana alati kohal Madis, kelle teadmised muusikas olid võistkonna tugevaimad. Janeki teadis vastuseid paljudele ajaloo teemalistele küsimustele ning ka lipud olid tal hästi selged. Kokkuvõttes läks meil esimese aasta kohta väga hästi - kõige viimaseks ei jäänud ja isegi eelviimaseks mitte. Järgmisel aastal jälle!
Pildil olev seltskond alustas ja lõpetas ka hooaaja. Varumängijad olid: Margit, Margot, Hille, Annika ja Aili

 
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar