pühapäev, 7. mai 2017

Teeme ära talgud külaplatsil



Juba kümnendat kevadet korrastatakse talgupäevade „Teeme ära“ raames Eestimaad üha kaunimaks ja heakorrastatumaks. Libatse küla on talgutest alati osa võtnud. Seekord panustasime taas külaplatsi rajamisse. Tööd külaplatsil jätkus küllaga, on ju see peremeheta kinnistu toiminud aastaid prügi ära poetamise kohana. Inimhooleta kinnistul oli kasvanud võsa ning alles olevad hoonedki olid ajahambast räsitud ning vajasid lammutamist.
Vaatamata sellele, et prügi on koristatud juba varem mitmel korral, jätkus seda ka nendele talgutele. Kolmekümne tööka kätepaari abil sai kokku korjatud palju pudeleid, klaasikilde, vanarauda, olmeprügi, põletatud oksarisu ning lammutatud vana kuurilobudik. Kusjuures prügileiud tuletasid meelde, et hambaid pesti kunagi Pomoriiniga ning Põltsamaa tuubimarmelaad maitses hea :)
Pärast mitmetunnilist  töörassimist ootas talgulisi Alla valmistatud suurepärased supp ja kook. Tegusad töötunnid viisid meid taas sammukese lähemale meie oma külaplatsi* valmimiseni.
Suur tänu kõigile osalejatele!
TULETAME MEELDE, ET OOTAME KÕIKI SOOVIJAID LIBATSEST JA LIBATSE KANDIST ASTUMA MTÜ LIBATSE KÜLASELTS LIIKMEKS.
Liikmeks astumiseks:
Tutvu palun seltsi põhikirjaga ning täida liikmeks astumise avaldus kas arvutis või käsitsi (avalduse saab täita ka raamatukogus või kontakteerudes Heleriga).
Saada avaldus digitaalselt allkirjastatult või koos tavaallkirjaga skanneeritult aadressile: libatse.kylaselts@gmail.com  või too see Libatse raamatukokku või Heleri kätte.
Tasu liikmemaks 10.- eurot ülekandega MTÜ Libatse külaselts arveldusarvele : EE451010220259063228
*Külaplats on koht, mis on mõeldud vabaaja veetmiseks, ürituste, laatade, pidude jne. korraldamiseks. 




 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar