kolmapäev, 9. august 2017

Meie külas on taas midagi uut



Libatse küla on alati oma heakorraga silma paistnud, nii oli see möödunud Edasi kolhoosi aegadel ja sama joont hoitakse ka täna. Siiski arenemisruumi on ja Libatse külaselts otsustas küla käidavamatesse kohtadesse paigaldada mahukad prügikastid, et inimestel oleks mugavam panna käest tekkinud prügi.  Alles planeerimisjärgus külaplatsile otsustati soetada lipumastid ja küla nimesilt.
Nimetatud esemed jõudsid meieni tänu Aile Jaansalule, kes kirjutas projekti, mida toetas KÜSK-i (Kodanikuühiskonna Sihtkapital) meede 2: Elukeskkonna ja kogukonnateenuste arendamine.
Prügikastid telliti firmast Raudveil OÜ, lipumastid Bauhoff-ist ning Libatse nimetahvli valmistas meie valla mees Joel Roos. 
Täname kõiki, kes aitasid kaasa projekti valmimisele ning esemete paigaldamisele. 
Oleme jälle sammukese edasi astunud oma elukeskkonna paremaks muutmisel!
Siiski ei jää külaselts imetlema valminud töid, vaid mõtted töötavad ja ettevalmistused käivad tuleviku suunal. Kavas on arendada edasi juba alustatud külaplatsi loomist. Külaselts peab väga oluliseks, et rahval oleks koht, kus korraldada pidusid, aega veeta ja end hästi tunda.  Suur soov on korda saada külaplats selliselt, et sinna saaks rajada väikese külalava.
Samuti käivad ettevalmistused korraliku mänguväljaku rajamiseks. Hetkel külavahel lastele õues mängimiseks palju võimalusi ei ole. Kõik kunagi rajatud mänguvahendid on amortiseerunud ning vajavad uuendamist.
Uutesse projektidesse loodame kaasata seekord ka kohalikud ettevõtted. On ju keskkond, kus me elame, ühteviisi oluline meie kõigi jaoks. Senised läbirääkimised on saanud positiivsed vastused, mis on väga suur abi ja tugi kavandatud projektide teostamiseks.
Külaselts on väga tänulik kõigile abilistele ja kaasaelajatele!  
Julgeme unistada, siis mõni neist unistustest ka täitub!

 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar