kolmapäev, 1. november 2017

Su luuletus kõlab hästi



Kuna armastatud kirjanikul Leelo Tunglal täitus juunis 0-iga lõppev eluaasta, siis on ka meie raamatukogus tema looming sellel aastal erilise luubi all. Täna hommikul oli meie väike koolipere raamatukogus, et pidada hommikutundi, mis oli pühendatud Leelo Tunglale. Selle tarvis valis ja õppis iga õpilane esitamiseks selgeks ühe tema luuletuse.
Leelo Tunglal on ilmunud nii palju luuletusi, et on mille vahel valida. Tegelikult on tal ilmunud nii palju luuletusi, et kui valida iga päev lugemiseks üks luuletus, saaks hakkama rohkem kui kaks aastat ainult tema loominguga.
Kuna Leelo Tungal astub ajaga ühte sammu, märkab meie ümber toimuvat ja seda märgatut kajastab ta rõõmsalt ning optimistlikult oma loomingus, siis oli ka meie kooliperel tema luuletusi esitada puhas rõõm. Et natuke elevust hommikusse juurde tuua, oli välja mõeldud hindamine, mis tugines telesaatele „Su nägu kõlab tuttavalt“. Meie hindasime esitajaid, kelle luuletus kõlas hästi. Žüriis olid õpetajad ja lapsed said ka iga üks anda ühe hääle endale meeldinud esitajale.  
Kõik lapsed olid väga tublid, ka need, kelle punktisumma jäi natuke väiksemaks. Hindamisega oligi nii, et tegelikult said kõik lapsed kõrgemaid punkte ja madalamaid punkte, sest ka meeldimine ei saa olla ühte moodi – mis ühe kõrvus kõlab hästi, see võib teise kõrvus kõlada väga hästi 😊
Täna läks aga nii, et märkimisväärselt hästi kõlasid Siimu, Kristjani ja Isabelli luuletused. 






 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar